Varukorgen uppdaterad

TOPCAT katamaraner lanseras i Sverige

Det tyska katamaranmärket kommer att säljas i Sverige av TOPCAT Sweden AB.

Det tyska katamaranmärket kommer att säljas i Sverige av TOPCAT Sweden AB. Fyra seglingsmodeller med varierande sportighet och familjefokus blir tillgängliga från och med juli 2018.

TOPCAT katamaraner för segling har länge sålts över hela världen, till privatpersoner, gästanläggningar och seglingsskolor. Katamaranerna, som kan seglas av en till fyra personer, uppskattas för seglingsglädjen, enkelheten och det inbyggda säkerhetstänket.

Det tyska familjeföretaget TOPCAT GmbH har under dom senaste åren satsat hårt på både produktutveckling och global expansion, och nu har turen kommit till Sverige. Med start i juli 2018 kan nu svenskar provsegla TOPCATs katamaraner och beställa sin egen båt online på topcat.se.

"Vi är extremt stolta över att få representera TOPCAT i Sverige. Halmstads sandstränder och seglingsklimat förtjänar verkligen sådana här båtar för aktiv segling", säger Robert Bergqvist,​ VD på TOPCAT Sweden AB.

Med en modern ehandels- och logistiklösning kommer all försäljning ske online och sedan levereras båtarna fratktfritt till valfri svensk adress. Kunder kommer att ges möjlighet att provsegla olika modeller runt hela Sverige, med början på Tylösands stränder i Halmstad.

Läs mer om TOPCAT katamaraner

17 Jul 2018

Nyhet Erbjudande