Varukorgen uppdaterad

Lansering av nya TOPCAT K4X i Sverige

Inför säsongen 2019 firar vi med modelluppdatering och lansering av nya TOPCAT K4X, vår minsta och enklaste katamaran. Beställ en båt nu för att säkra en skön sommar med familjen.

En modern instegsmodell med kvaliteter från våra större modeller

TOPCAT K4X är vår minsta modell och den designades nyligen om från grunden för att uppdateras med erfarenheter gjorda från våra större modeller. K4X är nu en modern katamaran som passar nybörjare och familjer i och med att den är så enkel att hantera.

För just över hundra tusen kronor får man mycket seglingsglädje med familj och bad. TOPCAT K4X är lättransporterad och monteras snabbt ihop för minisemestrar varhelst du tar med den. Den går till och med att ta med på taket på dom flesta familjebilarna.

Till skillnad från uppblåsbara katamaraner i den här klassen är TOPCAT K4X en riktig plastbåt. Skroven är laminerade i plast med samma kvalitet som dom större modellerna. Seglingsegenskaperna är med andra ord mycket fina och därför får katamaranen en lång livslängd hos tonårsbarn som ska lära sig att segla innan det är dags att uppgradera till en större modell.

Tillgänglig för beställning nu - med leverans till våren

En större mängd K4X kommer att tillverkas i Tyskland under vintern, men för att säkra en vårleverans rekommenderar vi våra kunder att beställa nu under hösten. Ta kontakt med oss för mer information, klicka på "Läs mer" knappen eller börja med att se videon nedan.

 

 

26 Sep 2018

Nyhet TOPCAT Erbjudande