Varukorgen uppdaterad

Test-segling av katamaraner i Halmstad

Test-segla TOPCAT strandkatamarer på stranden i Tylösand & Frösakull i Halmstad. Vi har två båtar tillgängliga för den som vill prova på vilken modell som passar bäst.

Sandstranden som sträcker sig från Tylösand, via Frösakull, till Ringenäs är perfekt för katamaransegling. Tylösand med Tylön samt udden i Ringenäs skapar en naturlig inhängnad som kan kännas trygg för den oerfarne seglaren och Kattegatt skapar en grogrund för stabil vind. Det finns bara ett ställe där det går att gå på grund och det är ett rev som oftast syns ovan vattenytan.

Hallanskusten är ju en av Sveriges mest vindsäkra kuststräckor som vind- och kitesurfare vallfärdar till. För den som har vägarna förbi kan vi erbjuda en test-segling av en av våra katamaraner. Vi har två stycken katamaraner tillgängliga på stranden, vår instegsmodell K4X samt den största och snabbaste K1. Båda är mycket roliga att segla för en eller upp till fyra personer.

Maila oss på support@topcat.se om du vill boka upp en privat test-segling. Vi håller till i Frösakull där vi också kör drop-in under soliga dagar, men om du bor på campingen eller på Hotel Tylösand så kan vi komma dit med en båt om du mailar oss. Håll utkik efter våra röda segel :-)

 

01 Jul 2019

Nyhet TOPCAT