Varukorgen uppdaterad

TOPCAT ställer ut på Öppet Varv 2019

Den 23-25 augusti 2019 ställer TOPCAT Sweden ut på Hallberg-Rassys Öppet Varv, Skandinaviens största segelbåtsmässa. Vi kommer där att visa två av våra modeller; ensamseglaren K3X samt familjebåten K4X.

Ställer ut två katamaraner vid den västra kajen

Båtälskare från hela världen lockas till Orust utanför Göteborg när Öppet Varv i Ellös hålls i slutet av augusti. Vi på TOPCAT Sweden tar tillfället i akt och visa två av våra modeller på land vid den västra kajen.

TOPCAT K3X är en snabbseglad båt för entusiasten som oftast vill segla på egen hand. En 16-fots katamaran, kompromisslöst utformad för enpersons-segling, hastighet och individualitet.

TOPCAT K4X är perfekt för den som vill lära sig segla att katamaran från grunden och med lätthet ta med sig båten på olika äventyr. Med en längd på 15 fot är den lätt samtidigt som den är stabil och förlåtande i sin design.

Kom förbi vår monter och ta en titt på våra katamaraner samt diskutera vilken modell som passar din familjesituation och behov. Under mässan kommer vi även att ha en kampanj för beställningar gjorda på plats.

20 Aug 2019

Nyhet TOPCAT Mässa