Varukorgen uppdaterad

TOPCAT investerar och flyttar in i nya lokaler

Efter mer än 40 år är det dags för TOPCAT GmbH att flytta in i sprillans nya lager- och kontorslokaler. TOPCAT investerar nu fullt ut i verksamheten för att stödja kunder och återförsäljare världen över under nästkommande 40 år.

Komponenter till TOPCAT karamaraner tillverkas i ett antal Europeiska länder och vissa specialkomponenter kommer från USA. Tex tillverkas skroven av duktiga plasthanterkare i Italien för bästa kvalitet. Den nya lokalen är specialbyggd för att stödja TOPCATs komponentorienterade lagerhållning och montering.

De nya lokalerna gör att vi kommer att kunna lagerföra mer komponenter samt bli mer effektiva i hanteringen ut till kund. För oss i Sverige innerbär detta kortare leveranstider samt direktleverans från centrallagret Tyskland till slutkund i Sverige, utan att godset behöver mellanlagras i Sverige. Genom att undvika lagerhållning i Sverige slipper våra svenska kunder betala för detta samtidigt som komponenter kan orderhanteras och sändas från Tyskland inom samma tidsrymd som om dom skulle sändas från ett mellanlager till slutkund någonstans i Sverige.

TOPCAT Swedens affärsmodell är från grunden byggd för kostnadseffektiv komponenthantering, orderläggning, betalning och logistik, hela tiden med det nya framtida centrallagret i åtanke. Vi är enormt glada att se den nya lokalen komma i drift och ser fram emot att leverera båtar under 2019.

 

20 Feb 2019

Nyhet TOPCAT