Varukorgen uppdaterad

För företag, hotell, gästanläggningar och seglingsskolor

Om du representerar en gästanläggning eller en seglingsskola så kan vi erbjuda en paketerad lösning med offert. Låt oss ta fram ett förslag som höjer kundupplevelsen på din anläggning.

Efterfrågar dina kunder sköna och sociala aktiviteter?

Visste du att researrangören TUI är en stor TOPCAT-kund? Eller att 95% procent av alla katamaraner på Maldiverna är TOPCAT katamaraner?

Det är ingen slump att det är så. Vår vackra katamaraner med exemplarisk produktkvalitet och en seglingsupplevelse utan strul gör att TOPCAT katamaraner föredras framför andra märken. I slutändan vinner ditt varumärke när kundens totala upplevelse är på topp.

Förutom att det skapar extra omsättning så skapar ni också ett extra kundvärde som gör att era gäster får ytterligare en anledning att återkomma till er ... år efter år.

Miljövänlig aktivitet som engagerar stora kundgrupper

Dagens gäster vill ofta mixa in lite aktiviteter i sina sköna strand- och semesterdagar. Efter några dagar av vila känner många att dom vill göra något och då är katamaransegling en perfekt aktivitet, även för gäster som inte är seglingsvana.

Katamaransegling är en härlig aktivitet för hela familjen som dessutom är miljövänlig. Det finns så många användningsområden för katamaranerna att stora kundgrupper kan ha roligt med dom.

Till skillnad från tex vindsurfing och kitesurfing så funkar katamaransegling mycket bra även vid svagare vind. Detta gör att katamaranerna kan seglas under hela sommaren.

Exempel på hur era erbjudanden skulle kunna se ut

Beroende på vilka era gäster och kunder är så kan olika erbjudanden skapas. Följande ser vi hos många gästanläggningar:

  • Segling med guide för de som inte har någon seglingserfarenhet alls.
  • Utflyktssegling med guide, tex segling till någon ö, ibland med övernattning.
  • Seglingskurs, uppdelad på tre entimmes lektioner, för seglingsintresserade som vill lära sig katamaransegling från grunden.
  • Segling på egen hand för de som kan segla vanliga båtar men som kanske aldrig har testat att segla katamaran.
  • Segling på egen hand för de som är vana att segla katamaran.

 

En förlåtande konstruktion som passar de flesta

TOPCAT katamaraner är uppskattade av både seglingsskolor och gästanläggningar för att dom är så säkra och enkla att segla, samtidigt som dom går att segla snabbt av de som är erfarna seglare.

Den som har seglat äldre katamaraner vet att det är finns modeller som har lätt för att kapsejsa genom att nosen dyker. Det kan hända när man ska slå eller ifall det kommer en överraskande stark vindby samtidigt som man har lite för mycket vikt föröver. TOPCAT katamaraner är i grunden konstruerade för att vara förlåtande, med mycket sjödugliga skrov för att undvika att båten kapsejsar på det sättet. Man får med andra ord jobba på ganska bra för att kapsejsa en TOPCAT.

Vidare har TOPCAT katamaraner ingen bom. Istället används en modern konstruktion som har hämtat inspiration från utvecklingen inom vindsurfing. Avsaknaden av bom gör att man helt undviker risken med att gästerna ska få skallskador ifall dom glömmer att huka sig då dom slår.

Vilken katamaran-lösning passar din verksamhet? 

Ta kontakt med oss så kan vi hjälpa er med ett förslag på vad som skulle passa just er verksamhet. Beroende på om er främsta kundgrupp är DINKYs eller barnfamiljer så kan vi skräddarsy paket med båtar, utrustning, service samt träning av er personal.

Ring oss på 035-2411520 eller skicka ett email till support@topcat.se!

 

Våra vackra kvalitetsbåtar för 1-4 personer skapar många sköna och oförglömliga stunder