Varukorgen uppdaterad

För företag, hotell, gästanläggningar och seglingsskolor

Om du representerar en gästanläggning eller en seglingsskola så kan vi erbjuda en paketerad lösning med offert.

Efterfrågar dina kunder sköna och sociala aktiviteter?

Visste du att researrangören TUI är en stor TOPCAT-kund? Eller att 95% procent av alla katamaraner på Maldiverna är TOPCAT katamaraner?

Dagens gäster vill ofta mixa in lite aktiviteter i sina sköna stranddagar. Efter några dagar av vila känner många att dom vill göra något och då är katamaransegling en perfekt aktivitet, till och med för gäster som inte är seglingsvana.

En förlåtande konstruktion som passar de flesta

TOPCAT katamaraner är uppskattade av både seglingsskolor och gästanläggningar för att dom är så säkra och enkla att segla, samtidigt som dom går att segla snabbt av gäster som vill det.

Den som har seglat katamaraner av olika märken vet att det är många som har en konstruktion som tenderar att ha lätt för att kantra och slå över. Det kan hända när man ska slå eller ifall det kommer en överraskande stark vindby.

TOPCAT katamaraner är i grunden konstruerade för att vara förlåtande, med mycket sjödugliga skrov för att undvika att båten kantrar och slår över. Man får jobba på ganska bra för att kantra en TOPCAT.

Vidare har TOPCAT katamaraner ingen bom. Istället används en modern konstruktion som har hämtat inspriration från utvecklingen inom vindsurfing. Avsaknaden av bom gör att man helt undviker risken med att gästerna ska få skallskador ifall dom glömmer att huka sig vid slag.

Vilken katamaran-lösning passar din verksamhet? 

Ta kontakt med oss så kan vi hjälpa er med ett förslag på vad som skulle passa er. Beroende på om er främsta kundgrupp är DINKYs eller barnfamiljer så kan vi skräddarsy paket med båtar, utrustning, samt träning av er personal.

Börja redan nu planera för era aktiviteter sommaren 2019. Skicka ett email till support@topcat.se så återkommer vi snarast!