Varukorgen uppdaterad

HEMESTER-kampanj | COVID-19 response

Social distansering behöver inte vara synonymt med tristess. Med en TOPCAT katamaran på hemmaplan kan du lära dig själv och familjen att segla och ha roligt hela sommaren.

En liten laddning med nya förkonfigurerade katamaraner är på väg till Sverige inför säsongen 2020. Vi räknar med att dom flesta svenskar kommer att spendera sommaren på hemmaplan och då behöver något roligt och distanserat att göra.

KAMPANJPRIS UNDER APRIL MÅNAD!

Kolla in vår företagsbutik på Blocket så ser du vilka båtar och konfigureringar som vi just nu tar hem: https://www.blocket.se/butik/topcat-sweden

Dom här båtarna är beställda från Tyskland med mängdrabatt så det är därför priset är nedsatt. Ring 035-2411520 ifall du ha en annan konfigurering.

Ta #HEMESTER i sommar

Minimera COVID-19 smittospridning genom att stanna hemma i sommar. Upptäck din hemort med din TOPCAT strand-katamaran och tagga #hemester för att visa hur skönt man kan ha det i vårt avlånga land.

Med en katamaran kan du och din familj utforska skärgård och sjöar i närheten av där ni bor. Förhoppningsvis är den värsta puckeln in pandemin över vid midsommar, men det kan kännas skönt att ta det säkra före det osäkra och stanna hemma i år. Segla iväg på äventyr och återupptäck er hembygd.

Fyra modeller för era äventyr

TOPCAT katamaraner finns i fyra olika modeller;

  • K1 - 18 fot lång
  • K2X - 17 fot lång
  • K3X - 16 fot lång
  • K4X - 15 fot lång

Varje modell kommer i två olika utförande (konfigureringar), Streamcut och Regatta, där Regatta är den snabbaste och mest utrustade. Regatta-utförandet har alltid gennaker vilket gör båten snabbare.

Lär dig mer om våra modeller här.