Varukorgen uppdaterad

Sänkt tysk moms samt rabatt på reservdelar

Just nu kan du spara mycket pengar på reservdelar till din TOPCAT katamaran. Förutom att euron har gått ner mot ett normaltillstånd runt 10 kronor så har Tyskland sänkt sin moms från 19% till 16%.

Du beställer enkelt reservdelar och uppgraderingskit direkt från TOPCAT:s tyska eshop. Kanske rodersystemet behöver nya slitdelar eller om det skulle vara roligt att installera en rullgennaker på en TOPCAT katamaran som bara har haft fock?

Passa på och beställ delar nu så kan du spara pengar. Euron har gått ner lite och sen så har Tyskland sänkt sin moms från 19% till 16% som en del i att stimulera ekonomin under COVID-19-utbrottet. Dessutom erbjuder TOPCAT fina rabatter just nu på många av produkterna.

Besök eshopen och betala med kort så får du dina delar och uppgraderingskit inom några dagar.